Inloggen

Stichting "De Postzegelvriend"

meer dan 60 jaar voor de gehandicapte en/of langdurig zieke medemens

Jaarlijkse bijeenkomst in Arnhem

 

Zaterdag 3 mei is het weer zover dan wordt er weer de jaarlijkse bijeenkomst gehouden van alle Postzegelvriende sympathianten. Een ieder is welkom! Alleen let op Het is niet in Het Dorp, maar in de Diaconessekerk aan de G.A. van Nispenstraat 139, 6814 JA Arnhem, vlak bij Het Dorp.
U bent allen welkom vanaf 10.30 uur in de zaal "De Bakermat" Zoals gewoonlijk zorgen wij voor de koffie, thee en frisdrank. Het enige wat u zelf mee moet brengen is een boterhammetje.

 

Deze dag is er uiteraard de bekende verloting en een hoeveelheid uitzoekpostzegels. ook is er ruimschoots de gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden die (zover bekend op dit moment) allemaal aanwezig zullen zijn.

 

Tot Zaterdag 3 mei.

 

 

Zaterdag 3 mei 2014 Jaarlijkse Postzegelvrienden dag in Arnhem

Omstreeks 8.20 uur vertrek ik van huis om in Bleiswijk 3 aangeslotenen op te halen en dan met zijn vieren de reis naar Arnhem aan te vangen. 8.40 in Bleiswijk aangekomen, stond de familie al op me te wachten en konden we vrijwel direct door rijden naar Arnhem.

Na een voorspoedige reis arriveerden we 10.15 in de van Nispenstraat in Arnhem, waar Joris ook net aankwam. Een vrij imposant gebouw zagen we daar en binnen gekomen een paar mooie zalen waarvan wij er 1 van werden toegewezen, inmiddels kwam ook de rest van het bestuur en konden we de zaal in orde gaan maken. De tafels in 2 grote blokken gezet met de stoelen en vrije plekken voor de rolstoelen er omheen. Inmiddels was de "koffieploeg" bezig met koffie en thee te zetten en de eerste bezoekers melden zich. Je kon zien dat het echte postzegel "vrienden" waren aan de hartelijke ontvangst.


Henk opende rond 11 uur de samenkomst en memoreerde dat we dit jaar helaas  ongewild afscheid hebben moeten nemen van Jan Greven en heette de bezoekers hartelijk welkom in onze nieuwe ontmoettingsplaats en sprak de wens uit dat een ieder weer een fijne dag zou hebben.

Op het programma stond postzegels uitzoeken voor je verzameling, het uitzoeken van postzegels, postzegels bekijken die je nog niet had en daardoor aan je verzameling kon toevoegen, bij praten over het afgelopen jaar en kennismaken met nieuwe postzegelvrienden en de verloting!

Als buitenstaander zal dit programma wat saai lijken, ik kan u verzekeren dat het voor de bezoekers allerminst saai is, als we gaan sluiten vind een ieder dat het veel te kort was. Inmiddels leegde onze postzegelbeheerder een paar grote dozen met zegels uit de gehele wereld op de tafels, de koffie werd geserveerd met koeken die door iemand waren gesponsord en het uitzoeken begon! op een geven moment rook ik iets lekkers, het was inmiddels ook etenstijd geworden, ik liep naar de keuken en zag daar Wiesje druk met het doormidden snijden van broodjes en Corrie Schoonhoiven met de frituurpan bezig waarin een aantal kroketten dreven. Zij waren iets hartigs aan het maken en evenlater werden de broodjekroket uit gedeeld die gretig aftrek vonden bij de aanwezigen. Na de verloting, de vele versnaperingen, koffie, frisdranken en de kroket en niet in de minste plaats de vele zegels die 'onze' mensen aan hun verzameling konden toevoegen, was het helaas alweer tijd om huiswaarts te keren.


Van deze plaats wil ik Corrie, Leo, Ben, Joris, Wiesje en Robert, Cees, fam Waalboer en onze sponsors bedanken voor hun inzet voor deze dag (mocht ik iemand vergeten zijn dan hoor ik dat graag). Zonder hun inspanning hadden we het niet kunnen doen! Bedankt daarvoor en natuurlijk ook onze aangeslotenen en donateurs die aanwezig waren want ook zonder hun aanwezigheid hadden we niet gekund!
Hieronder een impressie van deze dag in foto's

 
                 Postzegels postzegels en postzegels                                                         Nog meer postzegels en... koek


                  ook met elkaar praten of een boterhammetje                                Marleen heeft geen tijd voor de koffie zij wil postzegels
         
        ook onze penningmeester mist nog wat postzegels                         na het snijden van de broodjes wil ook Wiesje er wel een proeven          de verlotingstafel met ook reclame voor Amivedi

Henk de Heer.

Uw voorzitter.